Možno aj takto nás o
niekoľko rokov čašník osloví v reštaurácii. V dennej ponuke sa bude na nás
usmievať prána s atribútmi bio, dobre uležaná v Láske, maximálne výživná,
servírovaná priamo z domácich lesov a hôr. Nuž, dala by som si
... len tak na ochutnanie ... „kousek“.
Breatheriáni ma fascinujú. Podľa mňa nie je ani tak podstatné, že neprijímajú potravu v hmotnej forme – hladovky a pôsty dnes bežne drží kde kto, skôr ma láka otázka: ČO teda prijímajú? Yasmuheen sa snaží vo svojich knihách vedecky vysvetliť, čo je prána a čo sa pri jej prijímaní odohráva, Henri Monfort v knihe „Pránická výživa - Jiná cesta ke spiritualitě“ popisuje svoj prechod na pránickú stravu a najnovšie sa o svoje skúsenosti delí aj slovenský breatherián Peter Starec.
Teším sa na rozhovor s Petrom v Adelkinom februárovom Trochu inak. Možno sa dozviem niečo viac. A aj keby nie – tu totiž rozum skutočne ostáva stáť (a je to tak podľa mňa v poriadku :-) ), teším sa na človeka, ktorý vyžaruje pozitívnu energiu, vyrovnanosť, zdravie, vnútornú silu. Rada sa ním nechám inšpirovať.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára